2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da ifham etmek, nite davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın direnci: Ivedili çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

İlerleyen zamanda ise herkesin mutabık kaldığı özellikler ikrar edilmiştir. Genel olarak yangın merdivenlerinin özellikleri adidaki şekilde sıralanabilir:

120 an dayanikli yangin baplarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Panik kolu olmalıdır: Müstacel çıkış bapları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve hafif bir şekilde açılmasını esenlar ve insanların acil durumlarda emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına amelî faziletli nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, pahaını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara yakışır olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı, kötüı ve ısıyı asgari düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği sayesinde alevlerin kontrol şeşna allıkınmasında dayanak evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kuvvetli iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın sanarak olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en koca kalite ve en yarar paha politikamıza tatminkâr olacak şekilde üretilir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Hırçın takdirde işçiliklevini adına getirememekle müşterek yangına karşı savunmasız bir kucak oluşturur. Evet yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Özellikle duygun ve maliyetli materyallerin evetğu odaların yangın kapısı baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile imal edilmelidir.

Report this wiki page